De Praktijk – Tandartspraktijk van Hout – Schijndel

De Praktijk

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen mijn Tandartspraktijk. Ik ben sinds 1985 zelfstandig tandarts en vanaf 2001 ben ik in Schijndel gevestigd. In mijn praktijk heeft u te maken met een klein aantal medewerkers waaronder een preventieassistente en een zelfstandig gevestigde mondhygiëniste.  De meest voorkomende behandelingen verricht ik zelf. Sinds 2008 houd ik mij ook bezig met alle vormen van implantologie  waaronder het vervaardigen van solitaire tandvervanging en het z.g. klikgebit.
In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze ruime wachtkamer. U vindt er tijdschriften, informatiebrochures en speelgoed. Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.